CV storing in Leeuwarden

Hoe goed u ook zorgt voor periodiek onderhoud of hoe nieuw uw CV ketel ook is, een CV storing kan altijd onverwachts de kop opsteken. Uw centrale verwarming werkt dag en nacht en dat wordt soms te veel. Een CV storing is eenvoudig merkbaar als uw CV ketel uitgevallen is. U heeft dan geen warm water meer ofuw woning wordt koud. Een fout in het systeem maakt zich soms echter ook op een andere manier kenbaar, bijvoorbeeld doordat de CV ketel piept.

Om snel weer gebruik te kunnen maken van warm water en uw verwarming kunt u het systeem opnieuw opstarten. Geen succes? Schakel in Leeuwarden en omgeving dan ons in. Wij komen met plezier bij u langs om u van de CV storing af te helpen. Wij begrijpen als geen ander dat u niet te lang zonder werkende CV kunt blijven zitten.

CV uitgevallen?

Is uw ketel uitgevallen? Dan bieden wij razendsnelle service. Onze monteurs zijn vertrouwd met een scala aan merken en soorten CV ketels. Daarom hebben wij vrijwel altijd een oplossing voor uw storing. Bekijk meer informatie over de volgende CV merken:

Spoedhulp bij CV storing in Leeuwarden

Bij een uitgevallen ketel wilt u direct een oplossing. Wij bieden niet alleen snelle service, maar zijn ook nog een 24 uur per dag bereikbaar. U kunt dus dag en nacht op ons rekenen! Bel ons servicenummer 0800 255 3733 en er komt zo snel mogelijk iemand bij u langs.

Kunt u iets langer wachten? Maak dan een afspraak of vul het online contactformulier in. Dan nemen wij contact met u op.5