Radiator plaatsen of vervangen in Leeuwarden

Uw radiator wordt niet warm of de verwarming tikt? Of heeft u constant last van lekkende radiatoren? Dan kan het tijd zijn om de radiatoren te laten vervangen. Onze vakmannen zijn hierin gespecialiseerd. Wij kijken graag samen met u naar welke radiator geschikt is voor uw woning. Bouwt u een nieuwe woning en zoekt u een specialist die uw radiatoren, of zelfs uw gehele centrale verwarming kan plaatsen? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Verschillende soorten radiatoren

In Leeuwarden en in de omgeving van Leeuwarden bent u voor de levering van diverse soorten radiatoren aan het juiste adres bij ons bedrijf. Radiatoren zijn er in soorten en maten: hoog en laag, voor aan de muur of op de vloer, standaard of design. We bekijken graag samen met u wat er bij uw woonstijl past en zorgen vervolgens voor snelle levering en kunnen ook de radiator aansluiten. Ook als u uw radiatoren wilt laten wegwerken, bijvoorbeeld met een speciale ombouw, helpen we u graag. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring met het installeren van centrale verwarming en draaien voor het plaatsen van een radiator hun hand niet om. We stellen de nieuwe radiatoren bovendien perfect af op uw bestaande verwarmingssysteem, waardoor u optimaal kunt stoken en bespaart op uw energierekening.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van radiatoren? Of liever meteen een afspraak met ons maken in Leeuwarden of omgeving? Neem dan contact met ons op, we informeren u graag.