Oude CV ketel vervangen in Leeuwarden? Bel ons!

Woont u in Leeuwarden of omgeving en heeft u een nieuwe CV ketel nodig? Wellicht moet de CV ketel vervangen worden vanwege een defect, of wilt u simpelweg een zuiniger model. Wij helpen u graag. Bij ons hebt u de keuze uit een uitgebreid assortiment aan CV ketels. Wij leveren ketels van diverse merken, zoals Remeha, Daalderop, A.W.B. en Nefit. Heeft u moeite met kiezen? Geen nood! Onze medewerkers zijn op de hoogte van alle producteigenschappen en laatste ontwikkelingen omtrent CV ketels. Zij helpen u aan een verwarmingsketel die bij uw woonsituatie past.

Kiest u voor een normale CV ketel, combiketel of HR ketel?

Iedere woonsituatie vereist een andere CV installatie. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende type CV ketels. Een ‘normale’ CV ketel zorgt er alleen voor dat uw radiatoren verwarmd worden. U heeft naast een normale CV ketel altijd nog een boiler of geiser nodig die warm tapwater verzorgt. Een combiketel is een combinatie van een ‘normale’ CV ketel en een boiler of geiser. Een combiketel verzorgt alle toevoer van warm water in uw woning. De nieuwste combiketels worden ook wel HR ketels genoemd. Deze ketels hebben een veel hoger rendement dan de ‘normale’ combiketels. Daardoor is de HR ketel veel energiezuiniger en goedkoper in het verbruik. En dat kan behoorlijk schelen op uw energierekening. Wilt u ook weten of een HR ketel bij u thuis uit kan? Laat u dan adviseren door één van onze werknemers! Wij kunnen vervolgens langskomen om uw huidige CV ketel te vervangen.

Kortom, voor uw CV ketel of verwarming in Leeuwarden schakelt u ons in. Bel direct naar 0800 255 3733 en maak een afspraak.