CV lekkage in Leeuwarden

Het lukt niet meer om uw huis warm te krijgen en de CV ketel lekt water. Wat moet u doen? Bij CV lekkage is het zaak om zo snel mogelijk in actie te komen. Een klein lek zorgt al voor verlies van rendement en kost u dus op de langere termijn geld. Het probleem kan zich bovendien uitbreiden en uw systeem, woning en interieur verder beschadigen.

Om grote waterschade voor te zijn belt u in Leeuwarden en omgeving ons. Onze CV monteurs staan voor u klaar en kunnen op korte termijn ter plaatse zijn om de lekkende CV ketel te repareren. Onze medewerkers hebben kennis van vrijwel alle CV-systemen en sporen de oorzaak van het lek snel op

Uw CV ketel lekt water, wat nu? Bij een lek in uw centrale verwarmingssysteem komen wij snel voor u in actie. In Leeuwarden en omgeving zijn wij op korte termijn ter plaatse om het probleem te verhelpen. Een CV lek kan ook voorkomen in de radiator, een CV leiding of een ander onderdeel. Vaak zijn roest of vochtige plekken duidelijke tekenen dat uw CV lekt. . Wij komen met plezier naar u toe in Leeuwarden!

Lekkage CV ketel opsporen

Het opsporen van het lek is niet altijd even makkelijk. De centrale verwarming is een uitgebreid systeem dat op veel punten water zou kunnen lekken. Naast een kapotte CV ketel is roest aan de radiatoren vaak een indicator voor lekkage. Ook een gesprongen of versleten leiding kan problemen veroorzaken. Laat een professional uw systeem inspecteren wanneer u roest aantreft of lekkage vermoedt. Een expert kan CV lekkage snel verhelpen en verdere schade voorkomen.

24/7 hulp bij spoed!

Wij bieden klanten in Leeuwarden en omgeving dag en nacht service. U kunt dus 24/7 een beroep doen op onze diensten. Een ernstige CV lekkage moet immers meteen aangepakt worden. Bel ons op 0800 255 3733 voor spoed of maak online een afspraak via het contactformulier.