Besparing door CV onderhoud

Wij verzorgen ook onderhoud- en servicebeurten wat betreft verwarmingsinstallaties en warmtesystemen. Daarbij hebt u bij ons de keuze uit diverse onderhoudscontracten. Dus ook voor vakkundig onderhoud, bent u bij ons aan het juiste adres!

Door uw CV installatie regelmatig te onderhouden, kunt u een hoop gedoe voorkomen. U hebt namelijk door goed onderhoud van uw CV installatie minder snel last van storingen en lekkages. Maar ook het juist afstellen van uw CV ketel is belangrijk. Door een juiste afstelling van uw CV ketel haalt u het maximale rendement uit uw ketel en bespaart u op uw energieverbruik. En dat scheelt in uw portemonnee! Daarnaast kan periodiek onderhoud de levensduur van uw CV ketel aanzienlijk verhogen. Wanneer uw CV ketel niet regelmatig nagekeken wordt, ontstaat er extra vervuiling in het mechanisme van uw ketel. Deze vervuiling zorgt vervolgens voor extra slijtage, waardoor uw CV sneller storingen heeft of het begeeft. Dus voorkom dat u in de winter in de kou komt te staan en vraag naar onze onderhoudscontracten.

Onderhoudscontracten in Leeuwarden

Voor deskundig onderhoud van uw CV installatie kunt u ook bij ons terecht. Wij bieden u de keuze uit een breed assortiment aan onderhoudscontracten. Daar zit ongetwijfeld een contract bij die aansluit op uw wensen en behoeften.

Hebben wij uw ketel geplaatst? Dan kunt u bij ons een contract afsluiten voor CV onderhoud. Ook andere ketels onderhouden we graag voor u, hiervoor kunt u een losse afspraak bij ons maken.


Meer hierover weten? Neem dan even contact met ons door te bellen naar 0800 255 3733. U kunt ook ons contactformulier op de contactpagina invullen. Voor iedere klus omtrent verwarming in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres.